Χρήσιμες συμβουλές για το ταμείο

Bankroll-ManagementΤο να κερδίσεις στο στοίχημα, χρειάζεσαι τύχη, γνώσεις, ενημέρωση, timing, χρήματα φυσικά αλλά και πολλούς άλλους αστάθμητους παράγοντες. Δεν είναι εύκολο να πιάσεις ένα σημείο ή ένα παρολί, και για αυτό πρέπει να αποφεύγουμε τα κραχτά λάθη που κάνουμε ώστε να μην δυσκολεύουμε ακόμη περισσότερο το έργο μας. Υπάρχουν κάποιες χρήσιμες σκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να μπορεί και να ξέρει πως παίζει σωστά σε μια στοιχηματική εταιρία.

Λοιπόν, πρέπει να παίζουμε καλύτερα λίγα παιχνίδια ει δυνατόν και μονά αποδεκτά. Πρώτον γιατί έτσι με μονό έχουμε ελπίδες να πιάσουμε στοίχημα με καλύτερη τύχη, από ό,τι το να παίξουμε τριάδες, τετράδες, πεντάδες. Και δεύτερον γιατί αν τυχόν η γκανιότα είναι μεγάλη θα χάσουμε σημαντικό κέρδος, από αυτό που κανονικά θα έπρεπε να παίρναμε σε περίπτωση που η γκανιότα ήταν μηδενική. Σύμφωνοι για να παίξεις μονά, πρέπει να βάζεις και κάποιο ποσό, αλλά σίγουρα καλύτερη επιλογή είναι να παίζεις όσο το δυνατόν λιγότερα ματς. Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια, οι επιλογές μου πρέπει να είναι προσεγμένες και όχι τυχαίες. Για αυτό χρειάζεται για κάποιον να παρακολουθεί το σπορ και να μπορεί να μελετάει ο ίδιος, παίρνοντας βέβαια ιδέες από τους δεκάδες tipsters που κυκλοφορούν. Τώρα πάλι για πολλούς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για μελέτη, και αυτό είναι κατανοητό, αλλά η βασική ιδέα είναι μην διαβάζεις κάποιον και να πας να παίζεις στα τυφλά.

Σε συνέχεια του προηγούμενου, παίζουμε αυτά τα αθλήματα και αυτές τις ομάδες που γνωρίζουμε και όχι τυχαία σε όλο το πλανήτη. Το να ποντάρεις σε μια ομάδα που την ξέρεις αυτόματα πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες σου για κέρδος, από το να ποντάρεις σε μια ομάδα που την έχεις απλά ακουστά, και δεν την έχεις δει καμία φορά στη ζωή σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα παίζουμε μόνο την ομάδα μας, αφού έτσι μπορούμε να παρασυρθούμε πολύ εύκολα. Παίζουμε με βάση αγωνιστικά κριτήρια και δεν περιμένουμε να μας πουν, ή να διαβάσουμε κάπου ότι το τάδε παιχνίδι είναι στημένο ή προκαθορισμένο. Έχουν χαθεί περιουσίες έτσι με τα υποτιθέμενα παιχνίδια, που έσπασαν και καλό θα είναι να μην μπλέκουμε. Απεναντίας κατάλληλο στοίχημα είναι να παίζουμε τις ομάδες που έχουν δυνατότητες και κίνητρο μαζί. Τι να το κάνεις όταν μια ομάδα καίγεται για την παραμονή της, αλλά οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Θα μείνουμε τελικά με το ήθελε αλλά δεν μπορούσε.

Για όσους έχουν τη δυνατότητα μπορούνε να παίξουνε live στοίχημα, δηλαδή την ώρα του αγώνα. Είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μπροστά σου τον αγώνα και να μπορείς να δεις καλύτερα προς τα πού πηγαίνει το ματς, παρά με την ψυχρή λογική και τα προγνωστικά πριν την έναρξη του αγώνα. Μπορείς ακόμη να καλύψεις κάποιο ποντάρισμα σε στοιχηματική εταιρία σε αυτό τον αγώνα, τη στιγμή, που βλέπεις με ποια μεριά είναι το μομέντουμ. Ψυχραιμία θέλει στο στοίχημα, να έχουμε καθαρό μυαλό και να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, χωρίς να πέφτουμε με τα μούτρα στο παιχνίδι. Ποντάρουμε όταν βρίσκουμε κάτι καλό, και δεν είναι ανάγκη, κάθε μέρα όλη μέρα, το στοίχημα θέλει και τον κατάλληλο χρόνο του.