Λεφτά (για στοίχημα) υπάρχουν…

lefta yparxounΗ χρονική συγκυρία για κάποιον που θέλει να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω για τζόγο, για στοίχημα και γενικά για τυχερά παιχνίδια δεν είναι σίγουρα και η πιο ευνοϊκή. Τη στιγμή που όλοι λίγο πολύ έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και μεγάλο μέρος της κοινωνίας μετά βίας τα βγάζει πέρα, κάποια πράγματα ίσως περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες αναμφισβήτητα είδαν τους κεφαλαιακούς ελέγχους και περιορισμούς να τους δυσκολεύουν τη ζωή και την καθημερινότητα αλλά εντάξει η πτώση στους τζίρους δεν ήταν και τόσο δραματική. Ο Έλληνας το έχει στο DNA του το στοίχημα και τα τελευταία χρόνια, έχει μπει το διαδίκτυο για τα καλά στη ζωή μας, και το ιντερνετικό στοίχημα. Η δυνατότητα εξάλλου που δίνουν κάποιες στοιχηματικές εταιρίες να κάνεις εγγραφή και να μην χρειάζεται αναγκαστικά να κάνεις κατάθεση χρημάτων, ή ακόμη και να κάνεις ένα μικρό ποσό να λαμβάνεις ένα πλούσιο μπόνους εγγραφής, κάνει και έκανε αρκετούς παίκτες στοιχήματος να ανοίξουν λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρία. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται και κάποιο υπέρογκο ποσό για να την ολοκληρώσεις.

Όπως ξεκινήσαμε να γράφουμε στο ξεκίνημα, η συγκυρία δεν είναι ιδανική σίγουρα. Αλλά στη χώρα μας υπάρχουν πολλά αρρωστάκια με τον τζόγο που όποιες συνθήκες και αν επικρατούν αυτοί δεν θα σταματήσουν να τζογάρουν. Ακόμη και αν το πορτοφόλι τους είναι άδειο, εκείνοι θα συνεχίσουν να υπολογίζουν ένα μέρος του προϋπολογισμού τους, για να παίξουν ένα στοίχημα σε μια στοιχηματική εταιρία. Από τη στιγμή μάλιστα που μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία, προσφέρει τόσες αγορές για στοιχηματισμό, είναι πολύ θελκτικό για κάποιον να ποντάρει, και να μπορέσει να βρει ένα στοίχημα που θα του αποφέρει ένα κέρδος. Καμία φορά βέβαια αν δεν έχεις μέτρο στο παιχνίδι σου αλλά και σαν άνθρωπος δεν είναι μακριά η στιγμή που μπορεί να έχεις χάσει μια μικρή ή μεγάλη περιουσία, χωρίς να το έχεις καταλάβει.

Από την άλλη μεριά, δεν είναι λίγοι αυτοί που ακριβώς επειδή επηρεάστηκαν από την οικονομική κρίση, το έριξαν που λέμε στον τζόγο. Επειδή ακριβώς πλέον δεν απαιτούνται κάποια ιδιαίτερα πολλά χρήματα για να ανοίξει κανείς λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρία, πολλοί το επιχειρούν. Βλέποντας ότι με ένα σχετικά μικρό ποντάρισμα μπορούν εφόσον είναι και τυχεροί να αποκομίσουν ένα σημαντικό ποσό, ρισκάρουν να παίξουν, μήπως και βγάλουν ένα καλό μεροκάματο. Έχουν εναποθέσει λοιπόν τις ελπίδες τους στον τζόγο ή στο στοίχημα για να μπορέσουν να βγουν από τη δύσκολη θέση και κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη.

Όπως και να έχει όταν οι καιροί δυσκολεύουν, δεν είναι εύκολο να κόψεις από κάποιον και τις λίγες απολαύσεις που του έχουν απομείνει. Το να ανοίξεις λογαριασμό σε μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία, είναι εύκολο και αποτελεί αγαπημένη συνήθεια για πολλούς να παίζουν στοίχημα τις αγαπημένες τους ομάδες, ή τα αγαπημένα τους αθλήματα, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Αρκεί βέβαια να έχουν όπως γράψαμε και παραπάνω ένα μέτρο στα πονταρίσματα τους και να μην ξεφεύγουν οικονομικά. Γιατί κανόνας μεγάλος στο στοίχημα είναι πως ποντάρουμε πάντα όσα μπορούμε και όχι όσα έχουμε, αν δεν θέλουμε βέβαια να καταστραφούμε οικονομικά.

Add a Comment