Η κρίση κρίση και το στοίχημα, στοίχημα

gambling crisisΤα οικονομικά δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους και η οικονομική κρίση δεν έχει απλά χτυπήσει την πόρτα του Έλληνα αλλά έχει μπει για τα καλά στο σπίτι του. Η νοοτροπία όμως είναι στοιχείο που δεν αλλάζει και σίγουρα στο DNA του είναι ο τζόγος (και πολλά άλλα) και ακόμη περισσότερο το στοίχημα.

Το να αρχίζεις να παίζεις σε μια στοιχηματική εταιρία για πολλούς είναι απόλαυση, για άλλους χόμπι, για άλλους διασκέδαση, συνήθεια, τρόπο να καταστραφείς οικονομικά και πάει λέγοντας… Βέβαια πολλοί βλέπουν το στοίχημα μέσω του λογαριασμού τους σε μια στοιχηματική εταιρία ευκαιρία για ένα χαρτζιλίκι χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Ίσως κάποιοι να το βλέπουν σαν μια ευκαιρία να τζογάρουν και όπως λέει και η γνωστή ατάκα πλέον και αν σου κάτσει…

Μπορεί και ο κλάδος τους στοιχήματος να διέρχεται και αυτός κρίση και να μην αποτελεί εξαίρεση όμως οι στοιχηματικές εταιρίες παραμένουν πολλές και προσφέρουν την ευκαιρία στον κάθε παίκτη να ποντάρει ό,τι επιθυμεί ο ίδιος από μια πολύ μεγάλη γκάμα αθλητικών και μη γεγονότων. Το θέμα όμως να μπορεί ο Έλληνας να βλέπει καθαρά μπροστά του και να μην προσπαθήσει να σώσει το οικονομικό του πρόβλημα μέσα από το στοίχημα γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Πολλοί έχουν επιλέξει τα τελευταία χρόνια τη «λύση» του παράνομου τζόγου, μιας «στοιχηματικής» εταιρίας φτιαγμένης στο πόδι, στον υπολογιστή, από στόμα σε στόμα και κ.ο.κ.

Σε καμία περίπτωση η λύση αυτή δεν μπορεί να διαδίδεται, καθώς πέρα από το παράνομο του πράγματος και τον κίνδυνο της ίδιας της δίωξης όσων το διοργανώνουν και συμμετέχουν είναι πραγματικά αμφιβόλου αξιοπιστίας. Εξάλλου υπάρχουν τόσες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας, παρά το γεγονός της εξόδου πολλών από αυτών λόγω της διαφωνίας τους με την Πολιτεία για φορολογικούς κυρίως λόγους.

Από αλλού όμως ξεκινήσαμε την κουβέντα και αλλού πήγαμε, (ίσως γιατί το στοίχημα μπορεί να σου δώσει τόσο πολύ μελάνι στην πένα σου για να γράφεις πολλά και ωραία). Δεν είναι εύκολο λοιπόν για τον Έλληνα να ξεχάσει το στοίχημα από τη μία μέρα στην άλλη λόγω σφικτών οικονομικών δεδομένων. Να περιορίσει τα ποσά που έπαιζε πιθανόν, να μην παίζει κάθε μέρα επίσης πιθανόν. Αλλά να κόψει μαχαίρι είναι λιγάκι δύσκολο. Μέσα στην κρίση υπάρχουν όμως και ευκαιρίες. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσαρμοσμένες στα τωρινά δεδομένα, δίνουν την ευκαιρία σε κάθε νέο παίκτη να το τολμήσει και σε κάθε υπάρχοντα να συνεχίζει να την εμπιστεύεται. Οι προσφορές πολλές, τα μπόνους επίσης, οι παροχές διάφορες και γενικά ένα προϊόν σαν στοιχηματική εταιρία ιδιαίτερα ελκυστικό ώστε να κάνει τη ζωή του κάθε παίκτη πιο εύκολη.

Ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για τους περισσότερους αν όχι για όλους όσοι θέλουν να ασχολούνται με αυτόν. Και το στοίχημα αποτελεί αλατοπίπερο για να τον κάνει ακόμη πιο ωραίο. Έτσι οι στοιχηματικές εταιρίες σου προσφέρουν ένα πολύ ωραίο «πιάτο» για να μπορέσεις να αντισταθείς και να μην συμμετέχεις και εσύ. Από εκεί και πέρα είναι στο μυαλό του καθενός πως θα αντιμετωπίσει το στοίχημα και το παιχνίδι του…